Iedere bewoner heeft een eigen verhaal. Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

Cliënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

De Wijngaard, een schitterende bosrijke omgeving

De Wijngaard is al jarenlang een begrip in de provincie Utrecht, maar ook daar buiten weten mensen de weg naar Bosch en Duin te vinden. Midden in de prachtige bossen en tegelijkertijd ook goed bereikbaar door de centrale ligging in het land, dichtbij de A28. In een kleinschalige en huiselijke omgeving hebt u de beschikking over een eigen zit/slaapkamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken. Er zijn 6 woongroepen waar mensen wonen die somatische zorg nodig hebben en 11 woongroepen waar zorg wordt geboden aan mensen met dementie (psychogeriatrische zorg). U kunt genieten van allerlei fijne faciliteiten: natuurlijk een heerlijke tuin, maar ook een sfeervol restaurant. U kunt zich laten verwennen in de kapsalon of bij de pedicure. En komen familie of vrienden van ver bij u op bezoek? Dan kunnen zij blijven logeren in een van de speciale gastenkamers.

Contactgegevens
De Wijngaard