Niet-aangeboren hersenletsel

Woongroepen en dagbesteding voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. Zij krijgen bij ons ondersteuning op alle terreinen, in een veilige omgeving.

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is schade aan de hersenen, ontstaan in de loop van het leven. Accolade biedt woonvoorzieningen voor volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel. De bewoners krijgen ondersteuning op alle terreinen van het leven: bij wonen, werken en dagbesteding, vrije tijd en sociale contacten. In een veilige omgeving, waar mensen tot hun recht komen. Volwassenen met NAH die thuis wonen, kunnen ook terecht bij de dagbesteding van Accolade.

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal.
Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

Cliënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

Anita Mensink

Vragen?

Neem contact op met onze zorgconsulent.

Stuur ons een berichtof bel ons

030 6973 400Vandaag bereikbaar tot 17:00