Zorg in de laatste fase van het leven

Tijdens de laatste fase van hun leven op aarde vinden mensen bij Accolade Zorg een veilige en vertrouwde omgeving. Wij staan klaar met zorgvuldige zorg en professionele ondersteuning bij vragen en verdriet, zowel voor de cliënt als voor de mantelzorger. We noemen dit palliatieve of terminale zorg.

Wij zien het leven, ook bij afnemende mogelijkheden vanwege ziekte en ouderdom, als een geschenk van God. Op die manier willen we ook met het leven omgaan. Dat bedoelen we ook met zorgvuldige zorg: een luisterend oor, liefdevolle en begripvolle aandacht, en professioneel als het gaat om lichamelijke zorg en pijnbestrijding. Op al onze locaties is ook pastorale zorg. De uitleg bij onze medisch-ethische opvattingen vindt u op de pagina over onze christelijke waarden.

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal.
Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

Cliënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

Anita Mensink

Vragen?

Neem contact op met onze zorgconsulent.

Stuur ons een berichtof bel ons

030 6973 400Vandaag bereikbaar tot 17:00