Welkom bij gloednieuw ArendState!

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal. Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

Mijn vader kan op een eigen manier nog zo genieten!

9,2

Mijn vader wordt hier prima verzorgd. Verzorgende, vrijwilligers en stagiaires zijn allemaal heel vriendelijk. Ook komt er regelmatig de predikant langs voor een bijbel uur, wat mooi om te zien dat mijn vader en zijn medebewoners op hun eigen manier hier nog zo van kunnen genieten.

Zoon van een bewoner

Assen

2 /

Zeer betrokken en alert, heel zorgzaam

9,2

Het Personeel is zeer betrokken en alert, heel zorgzaam en veel eigen initiatief. Een heel prettige christelijke sfeer en er worden veel leuke en nuttige dingen gedaan! Geweldig om de zegen van God de Vader te mogen ervaren in het mooie werk wat jullie doen! Een breed aanbod van extra mogelijkheden op het gebied van persoonlijke verzorging. Het eten en alle extra's is heel goed!

Review via Zorgkaart Nederland

-

3 /

ArendState maakt een uitstekende indruk op ons.

9,2

De ontvangst is keurig geregeld. Duidelijke en goede afspraken worden gemaakt en ook nagekomen. De faciliteit is nieuw en voorzien van alle gemakken. Ruime kamer met eigen natte ruimte die van alle gemakken is voorzien. Er is veel aandacht voor de persoonlijke situatie en deze wordt prima gedeeld in het verzorgende team. Het gehele team is betrokken en tijdens MDO zijn de mensen aanwezig, betrokken en gericht op een zo goed mogelijke zorg en zorgsituatie. Veel activiteiten en aanvullende informatie avonden. Kortom een locatie die een uitstekende indruk op ons allen heeft gemaakt

Review via zorgkaartnederland.nl

-

Cliënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

ArendState: schitterende nieuwe locatie

Het prachtige nieuwe pand ArendState biedt alle mogelijkheden om te wonen, te leven en te werken. Sinds het najaar van 2018 bewonen we het pand, dus het is voorzien van de nieuwste toepassingen. Zo kan iedere bewoner zelf de temperatuur in het eigen appartement regelen: niet alleen door verwarming, maar in de zomer ook door koelen. In ArendState is ook aandacht voor zorgtechnologie. In de periode van de bouw is nagedacht over de inzet van technologie om de zorg te verbeteren. Zo helpt technologie ons bijvoorbeeld om onze bewoners met dementie de mogelijkheid te geven om zich vrij te bewegen; verder dan de eigen woongroep. Bijvoorbeeld doordat we werken met looproutes. Nieuwsgierig? Kom eens kijken!

Contactgegevens
ArendState