Iedere bewoner heeft een eigen verhaal. Ontdek de ervaringen met Hart van Vathorst

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

Cliënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

Hart van Vathorst

Twee zorginstellingen, een kerk en een kindercentrum onder één dak, dat is Hart van Vathorst. Leren van elkaar, samenwerken en ontmoeten spelen een belangrijke rol. Zo komen de kinderen van het kindercentrum op bezoek bij de opa's en oma's van Accolade. Een bezoek dat gepaard gaat met liedjes zingen, knuffelen en veel gezelligheid. In Hart van Vathorst kunt u wonen op een woongroep met begeleiding of dag en nachtverpleging, voor mensen met niet aangeboren hersenletsel of dementie. Waar u ook woont in Hart van Vathorst, samen leven staat voorop. Dat doen we in het geval van een woongroep altijd kleinschalig, een plek waar u uzelf kan zijn, want het is uw thuis. In de gezellige ontmoetingsruimte van Hart van Vathorst kunt u lekker een kopje koffie drinken in het restaurant en is er een klein winkeltje.

Contactgegevens
Hart van Vathorst