De persoonlijke zorg van Villa l'Abri

In onze stijlvolle villa ontvangt u liefdevolle en persoonlijke aandacht, zodat we zeker weten dat u zich thuis voelt. Villa l'Abri biedt plaats aan 19 bewoners, met elf comfortabele zit-slaapkamers en zes ruime appartementen. Ook echtparen zijn bij ons van harte welkom. Er is 24 uur per dag professionele zorg aanwezig, individuele ondersteuning en begeleiding bij gezamenlijke activiteiten.
In Villa l ’Abri werken we samen met 2 vaste huisartsen van huisartsenpraktijk Widar in Zeist. Wanneer nodig schakelen we vanuit Accolade Zorg andere deskundigen in zoals een verpleeghuisarts, fysiotherapeut of ergotherapeut.

Nu actueel bij Villa l’Abri

No items found

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal.
Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

Veel persoonlijke warme aandacht!

9,2

Onze moeder kreeg veel persoonlijke en warme aandacht wat heel fijn was. Er zijn regelmatig leuke en gezellige activiteiten. Ook heel mooi dat er met de bewoners gezongen werd. Het gebouw wordt nu helemaal opgeknapt, daarna zal het een fantastisch gebouw zijn. L'Abri ligt ook in een prachtige omgeving.

Familie van bewoner

Nederland

Patiënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

l’Abri, een schuilplaats

De rustieke villa in het hart van Zeist is een warme plek. l’Abri is een Frans woord, dat schuilplaats betekent. En dat is Villa l'Abri: een ware schuilplaats in de avond van het leven. Een thuis voor mensen die vanwege lichamelijke klachten of dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen. De dagen in l’Abri verlopen volgens een herkenbaar en vertrouwd ritme. Ons uitgangspunt? Dat bent u. Zo eten sommige bewoners samen, anderen in hun eigen appartement. Net wat u zelf wilt. We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en beschrijven die in uw eigen zorgplan. De Bijbel vormt de basis voor het leven in Villa l’Abri. Bij de gezamenlijke maaltijd bidden we en lezen we uit de Bijbel. En iedere twee weken is er een Bijbeluur in de huiskamer. Het christelijk geloof is een belangrijke motivatie voor onze medewerkers. Wilt u iets delen over uw geloof, ervaringen of levensvragen? Dat kan. Onze medewerkers zijn oprecht bij u betrokken.

Contactgegevens
Villa l’Abri

Accolade Zorg werkt hard om bewoners, clienten en medewerkers gezond te houden.

Bekijk alle maatregelen met betrekking tot Corona (COVID 19)

Lees meer
close-link