De persoonlijke zorg van Villa l'Abri

In onze stijlvolle villa ontvangt u liefdevolle en persoonlijke aandacht, zodat we zeker weten dat u zich thuis voelt. Villa l'Abri biedt plaats aan 19 bewoners, met elf comfortabele zit-slaapkamers en zes ruime appartementen. Ook echtparen zijn bij ons van harte welkom. Er is 24 uur per dag professionele zorg aanwezig, individuele ondersteuning en begeleiding bij gezamenlijke activiteiten.
In Villa l ’Abri werken we samen met 2 vaste huisartsen van huisartsenpraktijk Widar in Zeist. Wanneer nodig schakelen we vanuit Accolade Zorg andere deskundigen in zoals een verpleeghuisarts, fysiotherapeut of ergotherapeut.

Nu actueel bij Villa l’Abri

No items found

Iedere bewoner heeft een eigen verhaal.
Ontdek de ervaringen met onze zorg.

1 /

We hadden het niet beter kunnen treffen

9,2

Wij zijn heel tevreden over de liefdevolle aandacht en zorg die mijn demente moeder van 89 krijgt. We hadden het denk ik niet beter kunnen treffen. Ook het contact met de zorg is uitstekend.

Kinderen van

bewoner d'Amandelboom

2 /

Een prettige huiselijke sfeer

9,2

We werden op een plezierige manier ingeschakeld in het leven op de groep. We gingen altijd met een gerust gevoel weg. De opzet van het gebouw vinden we heel plezierig en we hopen van harte dat dit samenspel tussen de verschillende bewoners van Hart van Vathorst tot iets moois blijft leiden.

Familie van bewoner met dementie

Hart van Vathorst

3 /

Wat een liefdevolle verzorging!

9,2

Wat een liefdevolle verzorging heeft mijn moeder in Villa l'Abri gehad! Niets was te veel voor het personeel. ‘s Morgens gezamenlijk koffie drinken en spelletjes doen, en iedereen was daarbij welkom. Bedankt voor alle liefde die jullie onze moeder hebben gegeven!

Dochter van oudbewoner

Villa l'Abri

4 /

Zorg met liefde

9,2

Met liefde wordt er gezorgd voor de bewoners. Het huis ligt op een geweldige locatie. Ook is er veel aandacht voor de mantelzorger.

Betrokkene bij

De Wijngaard

5 /

Een warm bad

9,2

We hebben veel liefde en zorg mogen ervaren van het gehele team. Het personeel is kundig en heeft veel aandacht voor de bewoners en familie. Mijn vader noemde het zelf een warm bad. Als ik zelf later oud en grijs ben, dan hoop ik zo'n soort zorgcentrum te wonen.

Dochter van

een bewoner uit ArendState

Patiënten beoordelen De Wijngaard gemiddeld met een 8.2 op Zorgkaart Nederland.zorg

l’Abri, een schuilplaats

De rustieke villa in het hart van Zeist is een warme plek. l’Abri is een Frans woord, dat schuilplaats betekent. En dat is Villa l'Abri: een ware schuilplaats in de avond van het leven. Een thuis voor mensen die vanwege lichamelijke klachten of dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen. De dagen in l’Abri verlopen volgens een herkenbaar en vertrouwd ritme. Ons uitgangspunt? Dat bent u. Zo eten sommige bewoners samen, anderen in hun eigen appartement. Net wat u zelf wilt. We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en beschrijven die in uw eigen zorgplan. De Bijbel vormt de basis voor het leven in Villa l’Abri. Bij de gezamenlijke maaltijd bidden we en lezen we uit de Bijbel. En iedere twee weken is er een Bijbeluur in de huiskamer. Het christelijk geloof is een belangrijke motivatie voor onze medewerkers. Wilt u iets delen over uw geloof, ervaringen of levensvragen? Dat kan. Onze medewerkers zijn oprecht bij u betrokken.

Contactgegevens
Villa l’Abri

Accolade Zorg werkt hard om bewoners, clienten en medewerkers gezond te houden.

Bekijk alle maatregelen met betrekking tot Corona (COVID 19)

Lees meer
close-link