Wat zijn we blij met het nieuws van dinsdag 19 mei. De deuren van onze locaties mogen weer voorzichtig open voor bezoek! De afgelopen weken waren niet altijd even makkelijk, we hebben allemaal bezoek gemist. Daarom vinden we het erg fijn dat we in alle voorzichtigheid weer bezoek mogen gaan ontvangen.

Liefdevolle zorg is veilige zorg

De veiligheid van de bewoners, cliënten en medewerkers staat bovenaan. We willen er alles aan doen om het corona virus buiten de deur te houden. Daarom gaan onze deuren vanaf 25 mei voorzichtig en gedoseerd open. De afgelopen weken hebben we hier achter de schermen hard aan gewerkt, zodat bezoekers veilig op bezoek kunnen komen.

Bezoek ontvangen

Iedere bewoner mag een unieke bezoeker ontvangen. Deze bezoeker mag natuurlijk niet ziek zijn of corona gerelateerde klachten hebben. De bezoeker zullen we dan ook extra vragen stellen voor aanvang van het bezoek.

Registreer als unieke bezoeker

Om op bezoek te komen, moet de bezoeker zich eerst registreren. Voor iedere cliënt kan zich maar één bezoeker registreren. Wij leggen dit dan vast in het zorgdossier. Zo weten we allemaal wie de bezoeker is.

Na de verwerking krijgt de bezoeker uiterlijk 29 mei van ons bericht. Met dit bericht wordt toegang gegeven tot de (digitale) agenda waar een bezoek kan worden gepland.

We zien er naar uit weer bezoek op onze locaties te mogen ontvangen.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.