Vandaag werd bekend dat er een beveiligingsincident heeft plaatsgevonden, bij Carenzorgt.nl. Gisteren zijn wij geïnformeerd dat er gegevens ongeautoriseerd zijn gedownload. Het lek is snel gedicht en Nedap heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie is een onderzoek gestart en heeft gisteren een verdachte kunnen aanhouden. Het politieonderzoek naar de buitgemaakte gegevens en of die zijn verspreid, loopt nog. 

Zie voor meer informatie het persbericht van Nedap en het bericht van de politie. 

Na ontvangst van het bericht van Nedap hebben wij direct gevraagd of er gegevens van cliënten van Accolade Zorg betrokken waren bij het incident. Dat bleek helaas het geval. De gegevens van een aantal cliënten zijn betrokken. Wij betreuren dit ten zeerste. 

De cliënten en/of hun 1e contactpersoon waarvan gegevens zijn betrokken bij het incident ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Als u geen persoonlijk bericht ontvangt, dan zijn uw gegevens niet  getroffen.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.