Met onze nieuwe missie, visie en kernwaarden hebben we ook een nieuwe huisstijl en heeft Accolade Zorg na 8 jaar een nieuw logo.

Vanaf 1 juni 2022 zult u steeds vaker ons nieuwe logo en huisstijl tegen komen. Een nieuwe huisstijl die beeld en kleur geeft aan ons verhaal. Met een frisse uitstraling, die ons herkenbaar maakt en laat zien wie we willen zijn!
Het beschrijft ons merk in woord en beeld.

Bij Accolade Zorg geven we professionele, liefdevolle zorg en begeleiding aan ouderen en volwassen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). We werken vanuit onze christelijke identiteit, cliënten voelen zich daar thuis bij.  We streven naar vakkundig en kwalitatief goede zorg, die ontstaat in de relatie met elkaar, tussen cliënt, familie en zorgprofessional, maar ook in de relatie als collega’s onderling. In de relatie zoeken we naar wat op dat moment goede zorg is, naar wat hoop en betekenis geeft ook als veel niet meer lukt of kan. Juist dan zijn wij vindingrijk, creatief en tonen we lef. Wij zijn allemaal uniek, maar delen onze christelijke levensovertuiging. Dit ervaren cliënten en familie doordat we er zijn met liefde en aandacht. 

We zijn benieuwd wat u er van vindt!

Woensdag is het nieuwe logo feestelijk gelanceerd!

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.