De veiligheid van cliënten en medewerkers is voor ons erg belangrijk. Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen in Nederland, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen uitgebreid. We nemen deze maatregelen zodat de zorg voor onze cliënten door kan blijven gaan. We werken met kwetsbare mensen en daarom doen we er alles aan om hen te beschermen tegen dit virus. Deze maatregelen zijn niet leuk, maar uw medewerking is nodig!

Voorzorgsmaatregelen:

Accolade Zorg heeft enkele voorzorgsmaatregelen genomen om onze cliënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus.

  • De meest ingrijpende maatregel is dat we het bezoek van cliënten willen beperken tot maximaal 1 bezoeker per bewoner, met uitzondering van bewoners met terminale zorg. Let op: bezoek mag alleen komen als er geen gezondheidsklachten zijn.
  • Van elke bezoeker wordt naam en adres (en bij wie hij op bezoek gaat) vastgelegd in een logboek.
  • De externe dagbesteding is vanaf 16 maart 2020 op alle locaties gesloten.
  • De behandelaren volgen de landelijke richtlijnen. Ze kijken per cliënt en woongroep wat er nodig is.
  • De restaurants/brasserieën zijn, zoals alle horecagelegenheden, helaas gesloten.
  • Medewerkers van Accolade die niet in de directe zorg werken, proberen zoveel mogelijk thuis te werken.
  • Vergaderingen, scholingen en andere evenementen vinden zoveel mogelijk digitaal plaats of worden verzet. Met deze voorzorgsmaatregel verkleinen we de kans dat onze bewoners in contact komen met iemand die – zonder het te weten – het virus bij zich draagt.

Met deze voorzorgsmaatregel verkleinen we de kans dat onze bewoners in contact komen met iemand die – zonder het te weten – het virus bij zich draagt.

Bekijk onze actuele updates hier.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.