De overheid heeft op 19 maart bekend gemaakt dat verpleeghuizen hun deuren moeten sluiten voor bezoek in verband met het coronavirus. Dit gaat in per vrijdagochtend 20 maart en geldt in ieder geval tot 6 april. Wij doen ons best u hier zo snel mogelijk nader over te informeren.

Wij begrijpen dat dit een ingrijpende maatregel is en dat het vreselijk is om uw geliefde niet meer te mogen bezoeken. Als het bij u past, willen we vragen of u als kring van gebed om elkaar en onze medewerkers heen wilt staan.

 

Meer informatie over het beleid van Accolade rond corona

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.