Afgelopen week waren Cindy en Christa terug op de basisschool. Niet zomaar, ze hebben les gegeven over dementie. Wat is het eigenlijk? Hoe benader je mensen die dementie hebben en wat ervaart iemand die dementie heeft. De kinderen konden zelf een aantal dingen ervaren, zoals bijvoorbeeld hoe ingedikt drinken smaakt.

Deze les was als voorbereiding op het twee wekelijkse bezoek dat de kinderen komen brengen tijdens de activiteiten van ArendState.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.