Goed nieuws! Op dit moment zijn er geen verdenkingen of besmettingen meer van het corona (Covid 19) virus in De Wijngaard. Concreet betekent dit dat de huidige bewoners niet langer het coronavirus bij zich dragen. Een aantal bewoners zijn in een herstelfase en bouwen weer conditie op. We zijn dankbaar dat de extra maatregelen een verdere uitbraak hebben voorkomen.

Nu het er geen besmettingen of verdenkingen meer zijn in De Wijngaard, kunnen we zeggen dat alle locaties van Accolade op dit moment corona vrij zijn.

Uiteraard blijven we de RIVM-richtlijnen volgen en zullen bij een verdenking direct het coronavirus-protocol volgen. We blijven extra alert op de hygiëne en houden we 1,5 meter afstand. We zullen er alles aan doen om het coronavirus buiten de deur te houden.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.