Onze super enthousiaste Sanne heeft heel veel collega’s zover gekregen om lekker mee te dansen met deze geweldige Jerusalema Challenge. Op verschillende locaties gingen collega’s helemaal los en als het even kan, doen cliënten natuurlijk lekker mee. Het nummer Jerusalema en het bijbehorende dansje staan symbool voor wereldwijde verbondenheid en hoop tijdens corona. Dit is precies wat we nodig hebben in deze tijd. Het dansen met elkaar geeft positieve energie, ontspanning en zorgt voor zoveel verbinding en saamhorigheid. Dat kunnen we in deze spannende tijd goed gebruiken!

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.