De veiligheid van cliënten en medewerkers is voor ons erg belangrijk daarom nemen voorzorgsmaatregelen.

Voorzorgsmaatregelen:
Accolade Zorg heeft enkele voorzorgsmaatregelen genomen om onze cliënten en medewerkers te beschermen tegen het coronavirus.

  • Denk aan een goede (hand)hygiëne, was uw handen vaak en goed. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst en bij vertrek van een van onze locaties.
  • Heeft u griepverschijnselen, kom dan niet langs en stel uw bezoek aan een van onze locaties uit.
  • Is bij u het coronavirus vastgesteld, neem dan telefonisch contact op met het Accolade Coronacrisisteam via 030 – 69 73 400.
  • Groepsactiviteiten buiten de woongroepen worden afgelast. Het gaat om activiteiten zoals kerkdiensten, modeshows, zangclub, informatiebijeenkomsten. Deze maatregel geldt voor de komende 14 dagen, tot en met 25 maart 2020.

De komende 14 dagen willen we zorgvuldig omgaan met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Het aantal besmettingen neemt in Nederland nog steeds dagelijks toe. Omdat wij zorgen voor kwetsbare mensen, zijn we extra voorzichtig.

Met deze voorzorgsmaatregel verkleinen we de kans dat onze bewoners in contact komen met iemand die – zonder het te weten – het virus bij zich draagt.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.