Op onze locatie Villa l’Abri is helaas een bewoners besmet met het coronavirus. Samen met de GGD, onze artsen en verpleegkundigen houden we de gezondheid van alle bewoners nauwlettend in de gaten. We monitoren iedere cliënt en medewerker en nemen actie bij de eerste klachten. We doen er alles aan om een verdere besmetting te voorkomen.

Vanaf de eerste klachten bij de bewoner hebben we ons protocol in uitvoering gebracht, gebaseerd op de landelijke richtlijnen van de RIVM. We hebben alle beschermende maatregelen genomen om mogelijke verspreiding op andere bewoners en medewerkers te voorkomen.

Beschermende maatregelen

Vanaf een verdenking starten direct onze beschermende maatregelen, zoals isolatieverpleging en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Isolatieverpleging betekent dat de bewoner op de kamer verpleegd wordt. Dit zijn ingrijpende maatregelen. Op deze manier kan een verdere besmetting worden voorkomen.

Daarnaast is de gehele locatie in quarantaine. Dat betekent dat er tot 2 september helaas geen bezoek mag komen.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.