Bestuurder Anne Bosman vertrekt na 7 jaar.

Onze bestuurder Anne Bosman vertrekt na 7 jaar bij Accolade Zorg. Hij maakt de overstap naar het voortgezet onderwijs om als bestuurder bij Guido aan de slag te gaan.

“Hoewel wij het jammer vinden dat onze bestuurder Anne Bosman Accolade Zorg gaat verlaten, feliciteren wij hem van harte met deze mooie uitdaging binnen het onderwijs. Wij zijn Anne dankbaar voor alles wat hij voor Accolade Zorg gedaan en betekend heeft. Wij zien terug op een zeer prettige samenwerking” Aldus de Philip Miedema, voorzitter Raad van Toezicht.

 “Afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij Accolade gewerkt. Ik ben dankbaar voor de fijne samenwerking en voor de goede en liefdevolle zorg die Accolade biedt” Aldus Anne Bosman, bestuurder Accolade Zorg

Binnenkort start de Raad van Toezicht de werving van een nieuwe bestuurder.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.