Eind november, begin december start Accolade met het geven van boostervaccins aan bewoners. Een boostervaccin is een extra vaccinatie die aan ouderen gegeven wordt, omdat de bescherming na de eerste twee prikken wat lager is dan bij jongere mensen. Met deze boostervaccins zijn ouderen extra beschermd én krijgen nieuwe virusvarianten minder kans zich te ontwikkelen en te verspreiden. Alle bewoners van Accolade die meer dan een half jaar geleden volledig zijn gevaccineerd, en in de afgelopen zes maanden geen corona hebben gehad, komen in aanmerking voor het boostervaccin.  Accolade zal hiervoor mondeling toestemming vragen aan de bewoner of wettelijk vertegenwoordiger.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.