Vacature cliëntvertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris

Accolade Zorg biedt liefdevolle zorg aan ouderen en mensen met een niet-aangeboren hersenletsel op diverse locaties in Nederland. Vanuit Accolade Zorg vinden we het belangrijk dat er voor onze bewoners/cliënten een onafhankelijk cliëntvertrouwenspersoon is.
Cliënten/bewoners mogen van Accolade Zorg een optimale inzet aan zorg- en dienstverlening verwachten. Toch kunnen er situaties voorkomen waarbij een vraag of een probleem van een cliënt/bewoner een oplossing behoeft. Daarom heeft Accolade Zorg voor elke regio een cliëntvertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris. 

Voor de regio Zeist zijn we per direct op zoek naar een
Cliëntvertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris
(vrijwilligersfunctie, 0-16u)

De cliëntvertrouwenspersoon/klachtenfunctionaris is beschikbaar voor de cliënten/bewoners in de regio Zeist (verpleeghuis De Wijngaard, woonzorgcentrum Villa l’Abri en Accolade Thuis regio Zeist/de Bilt). 

Bekijk de hele vacature hier
Interesse? Neem dan contact op met Elise Aartsen, regiomanager Zeist, tel. 030-6973400

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.