Helaas zijn op onze locatie d’Amandelboom zes bewoners besmet met het coronavirus. e Samen met de GGD, onze artsen en verpleegkundigen houden we de gezondheid van iedereen nauwlettend in de gaten. We monitoren iedere cliënt en nemen actie bij de eerste klachten. We doen er alles aan om een verdere besmetting in d’Amandelboom te voorkomen. Vanaf de eerste klachten bij de bewoner hebben we ons protocol in uitvoering gebracht, gebaseerd op de landelijke richtlijnen van het RIVM. Daarnaast nemen we nu beschermende maatregelen om mogelijke verspreiding bij andere bewoners en medewerkers te voorkomen. Een van deze maatregelen is dat de locatie helaas tijdelijk dicht is voor bezoek.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.