Bij de opticien langsgaan is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom is Jeroen Labree zijn eigen Brilbus begonnen. Daarmee kan hij bij u thuis komen.

Bent u benieuwd wat hij voor u kan betekenen als gediplomeerd en vakbekwaam opticien? Neem dan deel aan het Webinar of de live themabijeenkomst. Voor aanmelden of vragen leg dan contact met een medewerker van het Beleefhuis: 06 – 22 86 01 40

Thema: Jeroen Labree – de Brilbus

Datum: 23 september 2021

Tijd: 11:00-11:30 uur

Locatie: Antje’s Taverne, Koekhorststraat 12

Digitale link op te vragen via: ouderenevent@gmail.com

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.