Dit weekend viert onze locatie De Wijngaard haar 50 jarige bestaan. Vanwege het coronavirus doen we dat kleinschalig en vieren we het alleen samen met de bewoners. Dat doen we met taart, slingers, bloemen en een cadeautje voor alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers. Wilt u alles volgen over het jubileum en de plannen voor het voorjaar van 2021. Volg dan de site: www.50jaarwijngaard.nl 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.