De zorg op de Wierickehoeve wordt overgenomen door Madelief Zorg

Accolade Zorg heeft deze week de overeenkomst getekend om de zorg op de Wierickehoeve inclusief personeel over te dragen aan Madelief Zorg, een organisatie die voort komt uit Palliatieve Thuiszorg Jasmijn.  Zij hebben ervaring met het bieden van liefdevolle professionele zorg in de regio en een relevant regionaal netwerk. De christelijke identiteit van De Wierickehoeve blijft behouden. De medewerkers van de Wierickehoeve kunnen hun werk blijven doen onder dezelfde arbeidsvoorwaarden.

“Ik ben erg blij dat Jasmijn Zorg de zorg in de Wierickehoeve overneemt zodat deze mooie zorgboerderij behouden blijft voor liefdevolle zorg in Bodegraven. Jasmijn zorg heeft een goede naam in de regio en werkt ook vanuit een christelijke levensovertuiging. Ik heb er veel vertrouwen in dat de Wierickehoeve onder de vlag van Jasmijn Zorg een goede toekomst tegemoet gaat” aldus, Anne Bosman

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.