Op 22 september is in de Wijngaard een dag voor de naaste van iemand met LBS. We willen jullie graag inspireren en informeren over de huidige ontwikkelingen binnen EENnacoma.

Programma 10.00-15.00 uur
Op verschillende plekken kunt u informatie krijgen van en in gesprek gaan met diverse professionals over verschillende onderwerpen. U kunt zelf kiezen over welke onderwerpen u meer zou willen weten of mee zou willen denken.
Onderwerpen waar u over mee kunt denken of over geïnformeerd kunt worden zijn:
✓ Uw mening geven over de informatie over de huidige zorg en behandeling voor uw naaste met LBS die we hebben samengebracht.
✓ Welke manier van samenwerken is prettig met u als naaste? Wat voor ondersteuning en begeleiding hebben jullie als naasten nodig? Dit gaat over de verschillende fasen van ziekenhuis tot (thuis)wonen.
✓ Hoeveel mensen zijn er in Nederland met LBS? Hoeveel mensen komen bij bewustzijn?
✓ Lotgenoten contact: op welke manier vind u dat prettig?
✓ Wat vindt u belangrijk tijdens de revalidatie van uw naasten?

We hebben jullie hulp hard nodig om mee te denken wat er nodig is.
Aanmelden? Mail: eennacoma.elg@radboudumc.nl

Jullie naaste met LBS is ook van harte welkom. We horen graag of jullie naaste komt zodat
wij ons kunnen voorbereiden op de zorg die hij of zij nodig heeft.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.