In de Tuinkamer, de dagbesteding van De Wijngaard, brengen we graag een lach op uw gezicht!

Wij bieden ondersteuning, professionele begeleiding en verzorging aan ouderen. U kunt dagdelen of hele dagen komen. U kunt genieten van een verse warme maaltijd en meedoen aan activiteiten binnen of buiten.  U heeft de keuze of u van 10:00 tot 16:00 uur met lunch komt of van 12:00 tot 18:00 (met lunch en diner).

Onze dagbesteding  heeft plek voor u!

Wilt u meer weten neem dan contact op met: Wilma Kappinga, telefonisch: 06-30112850 of 030-6973400 of per e-mail: tuinkamer@accoladezorg.nl

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.