Hospice De Wijngaard 

Ons hospice is een gespecialiseerde zorgvoorziening in de mooie omgeving van Bosch en Duin.

Het hospice is onderdeel van verpleeghuis De Wijngaard en heeft een eigen ingang.  Een prachtige plek, waar mensen in de laatste levensfase worden verzorgd en begeleid.  Zij kunnen zich samen met hun familie en naasten voorbereiden op hun levenseinde en op een waardige manier afscheid nemen.

We bieden zorg op maat, die zich door persoonlijke aandacht en symptoombestrijding richt op het nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. In een huiselijke sfeer wordt met deskundige zorg en begeleiding aangesloten bij de specifieke wensen en behoeften van onze hospicebewoners en hun naasten.

Hospice de Wijngaard biedt plaats aan negen bewoners. Zij verblijven in een éénpersoonskamer en kunnen daarnaast gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer. Vanuit alle kamers is er de mogelijkheid om met bed of rolstoel verplaatst te worden naar andere ruimten of naar buiten.

Familie of andere naasten kunnen naar wens blijven slapen. Dat kan in onze speciale logeerkamer, met een stretcher op de kamer of met een speciaal koppelbed.

Klik hier als u meer wilt weten over Hospice De Wijngaard.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.