Hebben jullie al kennis gemaakt met onze nieuwe huisdieren? Sinds kort zie je regelmatig een van onze poezen of honden in de Wijngaard. Het zijn snoezel dieren die gezellig spinnen, mauwen, blaffen en bewegen. Deze dieren kunnen mooie en goede herinneringen op halen en geven vaak ontspanning bij de bewoners.

Is het niet ongemakkelijk zo’n snoezel kat of hond? Neem het diertje zelf op schoot en begin een gesprekje over huisdieren. Je weet snel genoeg of de cliënt het leuk vindt.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.