We zijn gestart met hydrotherapie voor de cliënten van de langdurige intensieve neurorevalidatie. Een mooie toevoeging aan het revalidatieprogramma.
Een fysiotherapeut van Accolade geeft deze therapie in een therapeutisch zwembad waar het water warmer is dan in een normaal zwembad. De meerwaarde van deze therapie is dat cliënten in het water in staat zijn bewegingen te maken die ze anders niet kunnen maken.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.