Komt u binnenkort op bezoek? Iedere bewoner mag maximaal twee bezoekers per dag ontvangen. 
Iedere bewoner mag bezoek blijven ontvangen. Wel mogen dit volgens de huidige RIVM richtlijnen maar maximaal twee bezoekers per dag zijn. Dit is inclusief het bezoek van kinderen. Bezoek moet altijd een mondkapje dragen en op 1,5 meter afstand blijven. Per bezoekmoment kunnen er maximaal twee bezoekers gelijktijdig langskomen zodat de 1,5 meter goed kan worden gewaarborgd.

Daarnaast moet u, uw bezoek vastleggen in de bezoekersagenda. Dat kan via opbezoekbij.accoladezorg.nl

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.