Nu het aantal coronabesmettingen toeneemt, nemen we extra maatregelen om cliënten, bewoners, medewerkers en vrijwilligers te beschermen tegen het coronavirus.

De overheid heeft geadviseerd om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen.

Omdat wij zorgen voor kwetsbare mensen, nemen we dit advies over. Daarom draagt iedereen die op onze locaties komt een mondneusmasker. Dit geldt voor alle bezoekers, maar ook voor al onze medewerkers en vrijwilligers.

We begrijpen dat dit echt niet altijd fijn is, maar met elkaar willen we er alles aan doen om het virus buiten de deur te houden.

Komt u op bezoek op een van onze locaties, draag dan een mondkapje. Dit mondkapje doet u op, voordat u de locatie binnengaat en mag weer af zodra u de locatie verlaat en naar buiten gaat. Wij vragen u om gedurende het hele bezoek uw mondkapje op te houden. Neem uw eigen mondkapje mee als u op bezoek komt. Zorg er voor dat u deze met schone handen opzet. Tijdens het dragen moet u het mondneusmasker niet meer aanraken.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.