Iedereen is welkom!
Op al onze locaties is vanaf 1 juli iedereen weer welkom. Er is geen beperking meer in wie er op bezoek mag komen. De deuren gaan weer volledig open, maar er zijn wel een aantal spelregels.

Op bezoek:
Bezoekers van onze locaties mogen niet ziek zijn of corona gerelateerde klachten hebben. We stellen dan ook extra vragen voor aanvang van een bezoek. Deze gezondheidsvragen zijn erg belangrijk, we mogen namelijk alleen bezoek ontvangen als er geen coronabesmettingen op onze locatie zijn.

Eerst registeren dan op bezoek!
Om op bezoek te komen, moet een bezoeker zich wel registreren op onze website: opbezoekbij.accoladezorg.nl Na registratie ontvangt de bezoeker een e-mail met inlognaam en wachtwoord waarmee direct toegang wordt gekregen tot de agenda van de locatie. Op deze manier weten we wie er op bezoek komt en kunnen we het bezoek doseren bij binnenkomst. In de digitale agenda kan de bezoeker het gewenste moment vastleggen. Wij nemen dan de nodige voorbereidingen voor een veilig bezoek aan onze locatie. Heeft de bezoeker zich in de afgelopen weken al geregistreerd, dan hoeft dit niet nog keer en kunnen ze gebruik blijven maken van de inloggegevens.

Aantal mensen op bezoek?
Iedere bewoner mag meerdere bezoekers ontvangen. Belangrijk is dat er een afstand van 1,5 meter moet worden gehouden. Dit bepaalt ook het aantal mogelijke bezoekers per appartement. Als het niet mogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren, is het dragen van een zelf meegebracht mondkapje verplicht. Het bezoek vindt plaats in het appartement, maar het bezoek mag ook met de cliënt naar buiten.

Cliënten mogen weer op bezoek buiten de locatie.
Cliënten mogen weer op bezoek buiten de locatie. Om dit verantwoord te doen, moet er eerst een korte checklijst worden ingevuld en deze moet worden ingediend bij de regiomanager.

U kunt zich registreren en een afspraak inplannen via: opbezoekbij.accoladezorg.nl/ 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.