Van 18 mei tot 17 juni is er een pop up store in Hart van Vathorst: Ik Zorg Shop.

De Ik Zorg Shop is een winkel waar iedereen die meer wil weten over werken en leren in zorg en welzijn op een laagdrempelige manier terecht kan voor informatie en inspiratie.
Ga in gesprek met een loopbaancoach of met een van de zorg- en welzijnsinstellingen over jouw kansen en mogelijkheden om aan de slag te gaan in zorg en welzijn.

Accolade doet graag mee met dit initiatief, omdat het belangrijk is dat mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de zorg!

Van harte welkom om langs te komen!

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.