Wat zijn er veel mooie zorginnovaties, die wij, familie en vrijwilligers kunnen gebruiken in de zorg voor bewoners! We organiseerden een workshop om meer bekendheid te geven aan de Qwiek-up, CRDL en VR-relax.

“Ik wist niet dat dit bestond!” “Wauw, wat prachtig! Dit wil ik uitproberen bij mijn moeder” zo maar wat reacties van familie die aanwezig was bij de innovatie workshop in de Wijngaard.
Alles mochten ze uitproberen, want door het zelf te proberen kun je het beste leren.
Als afsluiting was er een tour langs onze prachtige snoezelbadkamer (met bad), beleefruimte en het muziekwatertrilbed. Zo blij om familieleden warm te maken voor het gebruik van deze prachtige middelen en te laten zien hoe wij er met aandacht en liefde voor hun naasten mogen zijn.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.