Zaterdag 5 november organiseert d’Amandelboom een gezellige proeverij en najaarsmarkt!

Van 10.00-15.00 uur zijn de deuren open voor iedereen die sfeer wil komen proeven bij d’ Amandelboom. Je bent welkom om binnen te kijken, onze zorg te beleven en te proeven van de hapjes, drankjes en gezelligheid! We nodigen speciaal iedereen uit die geïnteresseerd is om bij de Amandelboom te komen werken!

Kom jij ook?!

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.