De coronamaatregelen hebben ook invloed op het bezoek aan een van onze locaties! Meer weten lees dan dit bericht goed door.

Iedere bewoner mag maximaal drie bezoekers per dag ontvangen.
Iedere bewoner mag bezoek blijven ontvangen. Wel mogen dit volgens de huidige RIVM richtlijnen maar maximaal drie bezoekers (van 12 jaar en ouder) per dag zijn. Dit is een belangrijke aanpassing in het bezoekersbeleid en we volgen hiermee de landelijke richtlijnen. Bezoek moet altijd een mondkapje dragen en op 1,5 meter afstand blijven. Per bezoekmoment kunnen er maximaal twee bezoekers gelijktijdig langskomen zodat de 1,5 meter goed kan worden gewaarborgd.

Kom alleen op bezoek als u geen klachten heeft.
De bezoeker mag natuurlijk niet ziek zijn of coronagerelateerde klachten hebben. De bezoeker zullen we dan ook extra vragen stellen voor aanvang van het bezoek. Deze gezondheidsvraag is erg belangrijk, we mogen namelijk alleen bezoek ontvangen als er geen coronabesmettingen op onze locatie zijn. Als bezoeker heeft u daar een belangrijke rol in door alleen op bezoek te komen als u en uw huisgenoten geen klachten hebben.

Registreer en plan uw bezoek:
Om op bezoek te komen, moet u zich eerst registreren op onze website. Daarna kunt u in de digitale agenda, uw afspraak inplannen: opbezoekbij.accoladezorg.nl
Leg u bezoek tijdig vast en stem dit onderling goed af. Zo voorkomt u dat er te veel bezoek op één dag langs komt en een bewoner al aan het maximaal aantal bezoekers zit.
Komt u op bezoek dan registreert u uw bezoek bij binnenkomst, desinfecteert uw handen en loopt met een mondkapje op naar de kamer.

Bewoners ophalen
U kunt nog steeds iemand ophalen voor een bezoek buiten de deur. Let dan goed op de huidige coronarichtlijnen en neem daarin geen risico’s. De grootte van het gezelschap mag dus maximaal drie personen zijn en houd altijd de 1,5 meter afstand. We vragen u vooraf te melden dat de randvoorwaarden voor een extern bezoek zijn gegarandeerd. Dit kan bij de regiomanager van uw locatie.

We begrijpen heel goed dat de maatregelen niet makkelijk zijn. Het doet ons veel om met al deze beschermende maatregelen te werken. Onze liefdevolle zorg gaat over nabijheid en aandacht voor elkaar. Op deze manier doen we er met elkaar alles aan om onze kwetsbare cliënten te beschermen.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.