Het is voor familieleden sinds kort mogelijk om te verblijven in een logeerwoning van de Wijngaard!

Wij wonen in Australië en bezochten mijn moeder in de Wijngaard. Wij hebben geen familie waar we kunnen verblijven, dus dan is deze logeerwoning een hele goede oplossing!”

De logeerwoning is er voor iedereen die in de buurt wil zijn van een familielid of betrokken is bij de behandeling. Er zijn twee logeerwoningen, die per nacht te huur zijn. U kunt de woning huren voor maximaal 5 nachten achter elkaar.

Meer informatie en reserveren kan bij de receptie van de Wijngaard.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.