Maak jij een nieuwe start in de Zorg? Begin als zij-instromer bij Accolade.

Bij ons mag je het vak leren, direct beginnen met werken in de zorg en je krijgt nog een mooi salaris ook. 

We hebben een baan die past bij jou, waarin je mag groeien, leren en ontwikkelen tot verzorgende-IG. Naast een erkende opleiding van 1,5 jaar krijg je goede intensieve praktijkbegeleiding en een marktconform salaris.

Werken in de zorg zonder diploma’s? Dat kan. Je mag namelijk bij ons het het vak leren en direct in praktijk brengen wat je hebt geleerd! Hoe verder jij in je opleiding bent, hoe meer verantwoordelijkheden je krijgt. Uiteraard krijg je goede, persoonlijke begeleiding en ook nog eens salaris. In september start er een nieuwe groep, van 25 studenten die bewust een nieuwe start maken in zorg. Ben jij er daar een van?

Meer informatie en aanmelden?

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.