Als vrijwilliger maak jij het verschil!

De Wierickehoeve is op zoek naar vrijwilligers die:

  • van 16.30 -19.30 willen ondersteunen bij het koken óf het leuk vinden om een activiteit te ondernemen met de bewoners van de Wierickehoeve
  • op maandagochtend van 8.30-11.30 graag ondersteunen bij het ontbijt of een activiteit ondernemen met de bewoners

Als vrijwilliger op de Wierickehoeve ben je een aanvulling op de zorg. De Wierickehoeve is een kleinschalige woonvorm waarbij een huiselijke sfeer centraal staat. Sámen met de bewoners, beleven we de dag. Hierbij staan de individuele wensen en behoeften centraal, maar ook groepsactiviteiten dragen hieraan bij.

Wij geloven dat je als vrijwilliger met kleine dingen een groot verschil kunt maken in het dagelijkse leven van de bewoners! Met aandacht en liefde!

Wil je meer informatie over de vacature of werken als vrijwilliger bij Accolade Zorg? Kijk dan op deze website.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.