Madelief Zorg neemt per 1 juni 2024 de zorg op de Wierickehoeve van Accolade Zorg over.

We nemen afscheid van de Wierickehoeve!

Donderdag 16 mei nam Accolade Zorg afscheid van de medewerkers, vrijwilligers, bewoners en hun naasten van de Wierickehoeve.

“De Wierickehoeve is een mooie woonboerderij, waar op een kleinschalige manier liefdevol zorg op maat wordt verleend en waarbij bewoners zich echt thuis kunnen voelen. Ik heb mij met veel plezier ingezet voor de Wierickehoeve. We hebben uitdagingen gekend en ik ben dankbaar dat ik in het volste vertrouwen de zorg mag overdragen aan Madelief Zorg. We hebben Madelief Zorg de afgelopen maanden goed ingewerkt in alle aspecten van de Wierickehoeve en ze zijn er daardoor helemaal klaar voor om het stokje over te nemen”. Aldus Astrid van Doorn, regiomanager Accolade Zorg.

Madelief zorg neemt vanaf vandaag de zorg over. We zijn dankbaar voor de samenwerking van het afgelopen half jaar. Dit alles geeft ons het volste vertrouwen dat de cliënten en medewerkers van de Wierickehoeve in goede handen zijn. De komende maanden blijven we aan de achterkant nog nauw betrokken.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.