Op bezoek
Vanaf 15 juni mag iedere bewoner 2 tot 4 bezoekers ontvangen, dit is afhankelijk van de locatie. Deze bezoekers mogen natuurlijk niet ziek zijn of corona gerelateerde klachten hebben. De bezoekers zullen we dan ook extra vragen stellen voor aanvang van het bezoek. Deze gezondheidsvraag is erg belangrijk, we mogen namelijk alleen bezoek ontvangen als er geen coronabesmettingen op onze locatie zijn. Het bezoeker heeft daar een belangrijke rol in door alleen op bezoek te komen mits ze geen klachten hebben.

Blijven registeren via – opbezoekbij.accoladezorg.nl
Om op bezoek te komen, moet de bezoeker zich eerst registreren op onze website. Voor iedere cliënt kunnen zich twee tot vier bezoekers registreren. Iedere bezoeker komt alleen bij de cliënt langs. Kinderen onder de 12 mogen eventueel onder begeleiding mee. Per afspraak mag 1 kind onder de 12 mee op bezoek.

Bezoek inplannen in de agenda.
Na de registratie worden de gegevens verwerkt. Na de verwerking krijgt de bezoeker een e-mail met inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens krijgt de bezoeker toegang tot de (digitale) agenda waar bezoek kan worden gepland. Wij nemen dan de nodige voorbereidingen voor een veilig bezoek aan onze locatie.
Vanaf vandaag kunnen de extra bezoekers zich registeren en de aangepaste agenda’s staan klaar.

Registreer u als bezoeker via opbezoekbij.accoladezorg.nl

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.