Hoe zorg jij goed voor jezelf?

Mirjam van der Vegt komt op 14, 15 en 22 november naar Accolade Zorg

Werk jij de zorg, of wil je in de zorg gaan werken? Dan ben je van harte uitgenodigd om hier bij aanwezig te zijn. De toegang is gratis!

Hoe doe jij je werk als de druk toeneemt. Hoe kun je ontspannen werken vanuit je hart wanneer de hoeveelheid werk zich opstapelt?

Besmet de wereld met je kalmte in plaats van haast. Mirjam van der Vegt geeft je praktische handvatten. Je gaat op zoek naar jouw energiegevers en leert ze inzetten.

Mirjam van der Vegt is auteur van de bestseller: “De kracht van rust” en verdiepte zich in het ontstaan van zorg in Nederland.

Ben jij er bij? Meld je dan nu hier aan!

  • Maandag 14 november 20:00 in ArendState
  • Dinsdag 15 november 19.30 uur in Hart van Vathorst
  • Dinsdag 22 november 19.30 uur in de Wijngaard

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.