Wat hebben we genoten van het meezingen en luisteren met Nederland Zingt! Ze kwamen zomaar op bezoek in de Wijngaard. Een heel mooie ervaring voor onze bewoners waarvan er een heleboel heel regelmatig luisteren naar het programma. “Ik heb genoten!”, “dat ik dit nog mee mag maken op mijn oude dag” en “wat kan die man zingen zeg!” Hebben we vaak gehoord..🥰

Ook zo benieuwd welke liederen de bewoners van de Wijngaard het liefste horen én het verhaal erachter?

Luister a.s. zondag tussen 20:00 en 22:00 uur naar de muzikale fruitmand op radio5!

 

Ps: wist u dat er voor de Wijngaard en d’Amandelboom een heuse Accolade muziekmand is? Elke woensdag avond in de oneven weken vanaf 19:00 te zien via kerkdienst gemist en kanaal 989! Muziek aanvragen kan via: accolademuziekmand@gmail.com

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.