Afgelopen zaterdag was het Oldtimer en formule 1 middag in de Wijngaard! Bewoners genoten van de oldtimers en de races op het circuit. Er kwamen veel verhalen los: van “deze auto heb ik ook gehad! “ tot alle onderdelen van de auto kunnen benoemen! Er was ook grote aandacht voor de kwalificatie races van de formule 1, bewoners konden het goed zien met dank aan deze toffe tvkar! 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.