We openen de deuren online voor nieuwe medewerkers.

Zaterdag 14 maart 2020 start de “ontdek de zorg” week, voorheen bekend als “de week van zorg en welzijn”. Accolade opent dit jaar haar deuren digitaal voor nieuwe collega’s, via de website. “In verband met het corona virus zijn we extra voorzichtig en verplaatsen we de ontdek de zorg week naar een online omgeving. Elke dag kunnen potentiele nieuwe medewerkers één van onze locaties digitaal ontdekken. Met video’s, interviews, en nog veel meer leer je snel de locatie kennen. We zitten zelfs achter de chat klaar om direct alle vragen te kunnen beantwoorden. Kortom een hele mooie manier om toch de liefdevolle zorg van Accolade te leren kennen en wellicht straks ook bij Accolade te werken”.

Ontdek onze liefdevolle zorg. Kom online speeddaten.
Elke dag kun je één van onze locaties uitgebreid leren kennen op onze socials en op de website. We vertellen je alles wat je wilt weten over werken bij Accolade Zorg. Heb je interesse en wil je meer weten, dan kun je digitaal speeddaten door middel van de chat.
Een leuke en eenvoudige manier om ons beter te leren kennen en helemaal corona-proof!

Assen – 17 maart 2020
Amersfoort – 18 maart 2020
Bosch en Duin – 19 maart 2020
Bilthoven – 20 maart 2020

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.