Zien we jou op Vrijdag 2 februari van 11.00 – 16.00 uur bij ons Open Huis in de Wierickehoeve?

Mooi als je hier komt werken!

  • Wij zijn er met aandacht voor jou
  • Samen willen wij Gods liefde delen
  • Jij mag deel uit maken van een klein en vast team in een huiselijke omgeving

Ben jij benieuwd naar het werken op deze prachtige boerderij?  Kom dan sfeerproeven tijdens ons open huis. Je leert de verschillende collega’s kennen en ontdek welke vacature bij jou past.

Ook kun je heerlijke thee en koffie drinken bij een echte barista en tussen 11.00 en 13.00 uur kun je genieten van lekkere poffertjes.

Meld je vooraf even aan en je krijgt ook nog een toffe goodybag cadeau

Aanmelden kan met een e-mail werkenbij@accoladezorg.nl of stuur een appje naar Heleen: 06 82 40 20 10

Meer weten over het werken op de Wierickehoeve? Lees dan hier verder

ps: uiteraard ben je ook van harte welkom tijdens ons open huis als je bij ons vrijwilligerswerk wilt komen doen.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt dagdelen of hele dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.