Heeft liefdevolle zorg jouw hart? Vind jij het een uitdaging jouw passie voor de zorg te combineren met betekenisvol werk? Wil jij werken vanuit je christelijke identiteit in een liefdevolle omgeving?

Kom kennismaken in Hart van Vathorst! Je bent van harte welkom op de speeddate, donderdag 17 februari tussen 10.00 en 16.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur. Kom je ook, sfeer proeven, praten met onze medewerkers en iets lekkers eten uit onze eigen bakkerij?

Meer informatie en aanmelden kan door een mailtje te
sturen naar: werkenbij@accoladezorg.nl of app naar 06 82402010

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.