Op een prachtige, bosrijke locatie ligt woonzorgcentrum d’Amandelboom in Bilthoven. d’Amandelboom heeft verschillende woonvormen. Ruime appartementen en aanleunwoningen voor ouderen. Er zijn tevens woonvoorzieningen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Daarnaast twee groepen voor dagbesteding en thuiszorg.

Per 1 januari komen er 3 appartementen beschikbaar voor studenten. Voor € 400,- per maand bewoon je een appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer!
Iedere week werk je 10-15 uur mee in de zorg. Werkzaamheden zijn vergelijkbaar met het werk van een helpende en bestaan uit ADL zorg. De afkorting ADL staat voor algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dit zijn handelingen die mensen dagelijks in het gewone leven verrichten. Voorbeelden van ADL zijn in en uit bed komen, aan-en uitkleden, eten, drinken,  bewegen en lopen, naar het toilet gaan. Uiteraard krijg je van ons de benodigde trainingen aangeboden om je werkzaamheden uit te voeren.

Dus heb jij affiniteit met de zorg en zoek je huisvesting, dan is dit je kans! Kom wonen en werken bij d’Amandelboom! Bij het maken van je werkrooster wordt rekening gehouden met je schoolplanning.

Heb jij interesse en wil je meer weten over wonen bij d’Amandelboom neem dan contact op met Arie Post, teamleider facilitair, 06-12624504

Heb jij interesse en wil je meer weten over werken bij d’Amandelboom neem dan contact op met Xander de Bruine, coachend leidinggevende, 06-21349527

 

 

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.