Op 9 september werd in Hart van Vathorst het boek ‘Thuis maar dan beter’ gepresenteerd. Een boek over het maken van omgevingen die het leven van ouderen verbeteren. Het eerste exemplaar werd uitgereikt aan Henk Kamp, voorzitter van brancheorganisatie ActiZ.

“Er is behoefte aan zorgorganisaties die midden in een wijk liggen en niet ergens achteraf. Dan kan iedereen er terecht voor de zorgvoorzieningen. Door zorglocaties midden in de samenleving te plaatsen, kunnen mensen elkaar ook helpen bij behoeften aan zorg.”

Het persbericht van BBN Adviseurs (uitgever) is hier te lezen.

 

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.