Accolade zoekt voor deze zomer extra vakantiekrachten. Ben of ken jij iemand die deze zomer een handje wil meehelpen? Voor meerdere locaties zijn we op zoek naar extra krachten die momenteel bezig zijn met een opleiding in de zorg of interesse hebben in het werken in de zorg.
  • Werken tijdens de schoolvakanties
  • Een goed salaris
  • Kennis en ervaring opdoen in de zorg
  • Flexibele werkuren
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lisette ter Velde, recruiter a.i. via 0613770158 of met Maxime Diekema, recruiter, via 0615484661 of stuur een mailtje naar werkenbij@accoladezorg.nl

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.