Wilt u juist iets extra’s doen?
Wij zijn bezig met het inventariseren van extra aanbod voor de zorg binnen Accolade. Dit is dus een inventarisatie naar de toekomst toe, wanneer de roosters wellicht niet meer te vullen zijn door onze huidige zorgcollega’s.
Dit kan zijn door uitval van zorgcollega’s en/of ter voorkoming hiervan omdat de druk kan toenemen. Daarom vragen we u als vrijwilliger of u eventueel extra inzetbaar bent.

Onze zorg voor u of uw naaste

Een fijne woonomgeving waar u zich thuis voelt is belangrijk. Daarom heeft Accolade Zorg verschillende woonvormen. Van een appartement met zorg binnen handbereik tot intensieve zorg in een huiselijke woongroep. Samen kijken we wat bij u past.

U wilt waarschijnlijk net als de meeste mensen graag in uw vertrouwde omgeving oud worden. Met een goede kwaliteit van leven, ook als u gezondheidsklachten krijgt. Gelukkig is er met de thuiszorg van Accolade heel veel mogelijk.

Dagbesteding is ondersteuning voor mensen die thuis wonen. U kunt een of meerdere dagen komen en meedoen aan activiteiten. Ook ontvangt u, als dat nodig is, professionele begeleiding en verzorging. Bovendien geniet u van een lekkere maaltijd.